Lega wrote: ↑Tue Mar 10, 2020 2:23 pm
Ako vec zelis da angazujes advokata po sluzbenoj duznosi, nejasno je zasto ranije ne bi popricao sa advokatom prije nego odes u tuzilastvo, jer mozes uraditi sve pogresno ako odes bez savjeta ?
Koji su razlozi da cekas ?
juce dobio poziv,trebam se javiti u petak,ne znam kojem advokatu otici,jer para nemam da bilo koga platim,ni za savjet,ne znam rade li svi oni obranu po sluzbenoj duznosti,da budem detaljan,supruga ,jos uvijek sadasnja supruga,s kojom sam u procesu razvoda braka,me prijavila da sam joj koristio njenu bankovnu karticu,prijavila policiji kradju,sto uopće nije istina,nego sam je zamolio da mi podigne iznos dovoljan da platim ratu kredita jer sam ostao bez posla,ona mi je dala karticu,ja podigao taj iznos,a onda naknadno prijavila kradju,prije toga je ona moju karticu uzela,ukrala,podigla određeni iznos sa racuna,ja to nisam prijavio,samo je zamolio da mi vrati karticu,prije mjesec sam ja dao izjavu u mup-u,otprilike ovakvu kakvu i gore napisah,oko njene kartice
neznanje,strah,nesigurnost,slabost psihicka,ne znam sta trebam uraditi,kome mogu otici,bilo kojem advokatu u zenici?,para nemam ni za savjet